maandag 1 juli 2013

Etos Nagelverharder & Nagelriemolie.



Sinds kort gebruik ik de Etos Nagelverharder en Nagelriemolie. 
Gemakkelijke kleine potjes voor een lowbudget: €3,30!
Lees meer van deze Etos producten in deze review :)





Heb jij ook nagels die snel afbreken, scheuren of misschien bijt je ze wel. Etos Nagelverharder en Nagelriemolie is een goede oplossing tegen deze klachten en heeft ook nog eens een lekker budget! De Nagelverharder is te koop in sterk (Deze heb ik) Of extra sterk. De Nagelriem olie die dus je nagelriem verzorgt, heeft etos ook nog in alleen nagelolie, die verzorgt dus je nagel.


In de kleine, standaard verpakking zit het kleine potje met een blauwe draaidop. het kwastje is lekker dik dus je bent met 2x verticaal op je nagel gaan al klaar, Simpel en handig om mee te nemen naar het strand of een terrasje. Verder zit er een stappenplan in met 8 stappen die je elke dag kan volgen om mooie sterke nagels te krijgen. Ik heb dit 2 weekjes volgehouden en je ziet een duidelijk verschil! Door de verzorging van je nagelriem groeien ze ook sneller, Je hebt mooie sterke en verzorgde nagels!


De nagelverharder doe je gewoon zoals je nagellak opdoet, Je lakt je nagel gewoon. Na een tijdje als die droog is is er een soort witte, nude, maar ook doorzichtige glans. Daardoor lijken je nagels nog mooier en goed verzorgd. Bij mooie nagels, hoort ook mooie handen. Smeer na de Nagelverharder een handcréme'tje op en maak je handen lekker zacht met een handscrub!
Hier een DIY voor het maken van je eigen handscrub met spullen uit de keuken :)!


De nagelriem olie zorgt ervoor dat je nagelriemen zacht worden en vuil onder je nagelriem weg wordt gehaald. Je kunt door middel van de olie makkelijk je nagelriem terugduwen, Dit krijgt het effect dat je nagel langer lijkt. Goede, mooie verzorgde nagelriemen zorgen er ook voor dat je nagels sneller groeien. Jeah :) De nagelriem olie ruikt lekker, nadat je het op je nagelriem heb gedaan en goed in-gemasseerd heb door een beweging van draaiende rondjes was je de olie eraf en duw je ze rustig terug.


Etos nagelverharder en nagelriem olie is zeker een aanrader en super lekker budget om een keer te kijken of het werkt voor je nagels.

Met welke producten verzorg jij je nagels? Laat het achter in de reactie's!

Tot snel weer 
XOXO.

Geschreven en geplaatst door Mylene.

Dit vind je misschien ook leuk:








Geen opmerkingen:

Een reactie posten