maandag 1 juli 2013

We always love friends #2 - Verjaardagskado's

Je kent het wel... Je vriendin is bijna jarig en jij zoekt je rot naar een goed gekeurd cadeau. Hier wat tips!
Nieuwsgierig geworden? Druk gewoon op de Lees Meer knop!





Als je vraagt, wat wil je voor je verjaardag krijg je meestal als antwoord: "Ik hoef niks, Geen idee, Verzin maar wat". En dan ben jij de pineut, Je wilt haar geen douchegels en deodorants geven anders lijkt het net dat ze stinkt. Je wilt iets recht uit je hart of een leuke herinnering geven. Je surft je rot op het internet en raast alle winkels langs. Een eeuwige keuze. bijna Elke maand sta je weer voor dit dilemma en dan nog hopen dat je cadeau goed in de smaak valt..



1) Vriendschapsketting.
Wat dacht je van een vriendschaps ketting of armband met jullie namen erop. Leuk om te dragen en een mooie herinnering voor op vakantie of later in de toekomst. Je kunt dit soort sieraden laten maken bij de juwelier (Lucardi) of je zoekt een geschikte site op internet. (Let er wel op of de site betrouwbaar is).


2) Zomerherinnering.
Bijna zomer? Laat een leuke strandtas maken met een tekst of foto van jullie erop. Of misschien wel een handdoek! Ookal neemt ze hem niet mee op vakantie is het voor je vriendin altijd leuk om te bewaren en eeuwen lang naar te kijken. 


3) Cadeaubonnen/geld.
Cadeaubonnen van een winkel waar jou vriendin dol op is valt zeker in de smaak. Weet je ook niet welke winkel ze leuk vind? Dan is de fashioncheque nog de enige oplossing. Deze cheque kun je inwisselen bij meer dan 100 verschillende winkels in Nederland. Yaay! Weet je écht écht écht niks om te geven, Is het cadeau simpel, Geld. 

4) Fan van iets?
Is je vriendin een enorme fan van een beroemdheid, tv-persoon of wat dan ook? Misschien leuk om iets te regelen! De cast van goede tijden slechte tijden organiseert een weekend om ze te ontmoeten, Op de tina-dag in Duinrell treden vele artiesten op. Misschien is er wel een boek of tijdschrift over je vriendin's idool die ze nog niet heeft.. (Justin bieber tijdschrift, Vogue, etc.)

5) Tijdschriften abbo!
Af en toe bied een tijdschrift een tijdelijke actie aan. Bijv. 1 jaar voor 25 euro. Misschien is het leuk om dat te geven? Elke maand weer een nieuw tijdschrift op de deurmat, dus elke maand een cadeautje van jou, dat is toch geweldig!?

6) Origineel, en leuk!
Grappig cadeau geven? op www.kadowereld.nl vind je een enorm aanbod aan cadeau's, niet alleen voor verjaardagen maar ook voor ''Bedankt, Geslaagd, Nieuwe woning, Valentijn, Sinterklaas'' noem ze allemaal maar op. Leuk om even doorheen te bladeren. Misschien vind je wel iets leuks voor jezelf.


Dit was alweer deel 2 van We always love friends. Volgende week is er natuurlijk weer een nieuwe edite, #3! Wees erbij, en ik hoop dat jullie wat aan de tips hadden.
Bye Bye.
XOXO.

Wat geef jij meestal als je vriendin jarig is? Laat het weten in de reacties
Geschreven en geplaatst door Mylene.

Volg ons op twitter: @weadorebeauty_
Mail ons via de mail: weadorebeauty.blogspot.com@hotmail.com.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten