maandag 8 juli 2013

Tips voor een droge huid.



Niet iedereen heeft er last van, de één heel erg, de ander totaal niet. Speciaal voor de mensen met een droge of extreem droge huid heb ik dit artikel gemaakt. Het is namelijk vaak erg moeilijk om het juiste product ervoor te vinden, hier wat tips!




Ben je er ein-de-lijk een beetje van die schilfertjes af, verkopen ze die éne pot créme niet meer, of je zoekt al jaren naar dat ene cremetje waar je veel goeds over hoort, of je moet nog een goed spulletje ontdekken...

1. Vaseline.
Elke dag naar werk of school met een dikke laag vaseline kan gaan irriteren, doe dit daarom voordat je naar bed gaat, doe een laagje vaseline op en ga slapen.
Helpt dan niet? Dan moet je er helaas aan geloven, met vaseline naar school but don't worry. maak eerst de huid vochtig en doe daarna de vaseline erop. Door de vocht komt er geen glimmend laagje, yaay!



2. Honingmasker.
Breng 1 of 2 keer per week een honingmasker aan op je huid, je zult zien dat de droge huid snel verholpen wordt door de oliën in de honing.



3. Olijfolie.
Olijf olie zorgt ervoor dat de huid weer soepel en egaal aanvoelt. Het helpt tegen onzuiverheden en natuurlijk een droge huid ;-)



4. 50 Cent scrub.
Koop 2 scrub handschoentjes bij de Action voor 50 cent, niet alleen omdat het handig is om te hebben maar ook voor de droge huid! doe er baby-olie op en scrub rustig je gezicht ermee, niet te hard want anders maak je de schilfers en/of vellen nog erger.

Succes met deze tips en ik hoor graag of het heeft geholpen.
Volgende keer tips voor een vette huid.
XOXO

Dit vind je misschien ook leuk: (Aanklikbaar)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten