vrijdag 12 juli 2013

Tips voor een vette huid.



Zoals beloofd tips voor een ... huid, en deze keer de vette huid! Heb jij een vette huid en wil je er het liefst zo snel mogelijk vanaf maar niet te veel ervoor uitgeven? Lees dan even deze tips :)

Hoe herken je een vette huid.
Heb je een vette huid? De meesten twijfelen daarover, waaraan herken je nou een vette huid? Een dikke laag vet? Nee.. een vette huid herken je aan de onzuiverheden, puistjes en ''gaatjes'' die zich voordoen, en nu het belangrijkste, wat kan je eraan doen?

1). Make-up.
Kan je echt niet zonder foundation, poeder of gewoon make-up de deur uit? Geen probleem, maar let wel op je huidje, neem een olie-vrij product. Je kunt ook een camouflage pen kopen die helpen tegen puistjes, een foundation met een verzorging voor je puistjes, ideaal toch?!

2). Gezond eten en genoeg drinken.
Gezond eten en genoeg drinken is niet alleen lichamelijk belangrijk, ook voor de verzorging van je huid speelt het een grote rol. Neem dus elke dag 2 stuks fruit en drink genoeg, af en toe een patatje mag natuurlijk ook!

3). Créme's en gels.
Doe een creme'tje op voordat je naar bed, werk of school gaat. Kies ervoor om een crème te nemen met vochtinbrengende deeltjes, dit helpt tegen je vette huid =).

4). Lotion
Gebruik na het reinigen van je make-up een lotion, kies een zachte lotion. ga niet je huid scrubben, dat is erg slecht voor de vette huid!

Succes met het verzorgen van je vette huid, heb je vragen laat ze achter!
XOXO.

Dit vind je misschien ook leuk:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten